11 Snabba Träningstips Inför Våren

av Daniel Lee Othman

#1 Träna din vilja

Alla framgångsrika, inom alla områden, började med förhoppningar och drömmar. Alla idrottare som uppnått stora prestationer har, långt innan de vunnit priserna, sett detta i deras fantasier och i deras drömmar. Du måste Tro på dig själv. All framgång startar med en tro på dig själv. Tror du inte att du kan uppnå målet kommer du att ge upp ditt mål innan du knappt har hunnit börja.

#2 Håll dina tankar positiva

Tala positivt till dig själv. Många elitidrottare använder positiv bekräftelse, exempelvis i form av lappar med positiva citat, för att ständigt mata det undermedvetna med positiva tankar och ord.

#3 Odla kunskaper mot ditt mål

Öka dina kunskaper inom det området som du satt mål i. Vill du gå ner i vikt så se till att lära dig mer om kost, varför kroppen svarar på ett visst sätt, hur en viktminskning process går till och läs hur andra gjort.

#4 Fantisera kring ditt mål

Idéer är början på alla stora möjligheter. Om du vill bli mer vältränad kan idéer vara olika övningar, träningsprogram, metoder och sätt som du använder för att jobba mot ditt mål.

#5 Organisera din planering och utveckling

Möjligheten har kommit till dig i form av en tanke eller idé. Bestäm vad du vill uppnå, skapa din plan och sätt planen i handling direkt!

#6 Var bestämd och envis

En av huvudingredienserna när det kommer till att uppnå saker är att ta ett beslut om att uppnå målet som har skapats. De människor som fattar och håller sig stenhårt till sina beslut tenderar att i de flesta fall uppnå sitt mål.

#7 Ha is i magen när det känns tufft

Att vara tålmodig och nöta på när det känns tungt och tufft är av avgörande roll när det kommer till att uppnå dina mål.

#8 Skapa ett tydligt och väldefinierat mål

Det finns inget hopp om framgång för den person som saknar syfte eller mål. Om du är ute efter att bygga upp rikedomar, hälsa eller en imponerande fysik är det första steget att se målet framför dig. Försök att fylla ditt mål med detaljer och känslor. Gör ditt mål så realistiskt och trovärdigt som möjligt.

#9 Öva upp din självdisciplin

För att uppnå självdisciplin behöver negativa tankar och känslor kontrolleras. Du behöver lära dig att kontrollera dig själv, dina frestelser och dina negativa tankar.

#10 Vänta inte på det “rätta tillfället”

Att vänta på att det rätta tillfället ska dyka upp är en av de största anledningarna till att mål inte uppnås. De allra flesta går igenom livet utan att uppnå sina mål. Detta på grund av att de väntar på att det rätta tillfället ska dyka upp eller att tiden ska bli den rätta.

#11 Ta första steget mot ditt träningsmål

Som du har läst handlar mycket om planeringen, att veta hur du ska träna, hur du ska äta och sedan att du håller dig till den planen. Med Daniel Lee Training får du hjälp med helheten. Du får en en skräddarsydd träningsplan, regelbundna uppföljningar och nya scheman. Varje nytt schema anpassas efter din utveckling för att du hela tiden, dag för dag, ska närma dig ditt mål.

Läs mer om hur Daniel Lee Training kan hjälpa dig att nå dina mål här.


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras