BYGG ETT FRISKARE FÖRETAG

VÅRA COACHER SKAPAR PERSONLIGA FRISKVÅRDSGUIDER TILL ERA ANSTÄLLDA

SÅ FUNGERAR DET FÖR ERA ANSTÄLLDA

📍
1. KARTLÄGG ERA MÅL & PROFILER

Era anställda får ta vårt Quiz för att kartlägga sina mål, profiler och vad deras Guider ska innehålla för att passa deras arbete och livsstil.

📖
2. BESTÄLL ERA GUIDER

Betala 199kr/anställd för att beställa era anställdas personliga Guider med rekommendationer och erbjudanden som passar deras mål och profiler perfekt. 100% Nöjdhetsgaranti.

🧭
3. FÅ SUPPORT HELA VÄGEN

Era anställda kan följa sina Guider för att bygga ett friskare företag. De kan uppdatera sina Guider när de vill och få snabb hjälp i vår chatt.

DET INGÅR I ERA ANSTÄLLDAS GUIDER

📍 Kartlägg Era Mål & Profiler

Quiz i Världsklass

KOM IGÅNG

📖 BESTÄLL ERA GUIDER

Skräddarsydda Guider

KOM IGÅNG

🧭 FÅ SUPPORT HELA VÄGEN

Mål i Sikte

KOM IGÅNG

SÅ NÖJDA ÄR VÅRA ANVÄNDARE

⭐⭐⭐⭐⭐
Äntligen har jag kommit igång med min hälsoresa tillsammans med GuineaPig 🥰

Daniella

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag äter bra och framförallt mår bra. Ni har gjort mitt liv till det bättre och jag rekommenderar alla att börja sin tränings/hälsoresa här.

Lukas

DET HAR VI REDAN TÄNKT PÅ

Därför Vågar Ni Testa Något Nytt

Vore det inte skönt att kunna testa något nytt helt utan risk? Det tycker vi. Därför erbjuder vi 100% Nöjdhetsgaranti till alla era anställda.

Så Får Ni Med Er Hela Organisationen

Finns det något tråkigare än att försöka få med alla på tåget och misslyckas? Vi har förberett allt material ni behöver för kommunikation, utskick och uppföljning för ert företag och era anställda. Ni behöver bara ladda hem vårt material och trycka på "SKICKA", så kan vi sköta resten.

Så Blir Det Mer Än En Punktinsats

Har ni redan provat en stegräkningstävling som först gav resultat men snart rann ut i sanden? Att jobba kontinuerligt och långsiktigt är kanske den största utmaningen inom friskvård. Därför lägger vi en stor del av vårt fokus på uppföljning och åtgärder. Era anställda kan uppdatera sina Guider när de vill och få snabb hjälp i vår chatt.

Vi är redo!

ÄR NI REDO?

Vi hjälper ert företag och era anställda hela vägen. Från startpunkt till mållinje.

KOM IGÅNG