BYGG ETT FRISKARE FÖRETAG

VÅRA COACHER HJÄLPER ER ATT MAXA NYTTJANDET & EFFEKTEN AV ER FIRSKVÅRD

SÅ FUNGERAR DET


1. Kartlägg Arbetsmiljö & Livsstil

Era anställda får ta vårt Quiz för att kartlägga sin arbetsmiljö, livsstil och vad deras konsultationer ska innehålla.

💬
2. Få Konsultationer

Betala 299kr/anställd för att alla era anställda ska få en personlig konsultation med en av våra coacher via videosamtal, telefonsamtal eller chatt. Våra coacher ger era anställda rekommendationer och erbjudanden som passar deras arbetsmiljö och livsstil perfekt. 100% Nöjdhetsgaranti.

🏆
3. Bygg Ett Friskare Företag

Era anställda kan följa sina personliga råd från våra coacher för att bygga ett friskare företag. De kan få personlig uppföljning i form av löpande konsultationer, från egen ficka eller sponsrat av ert företag.

DET FÅR ERA ANSTÄLLDA

✅ Ett Quiz i Världsklass

KOM IGÅNG

💬 En Personlig Konsultation

KOM IGÅNG

🏆 Ett Mål i Sikte

KOM IGÅNG

SÅ NÖJDA ÄR VÅRA ANVÄNDARE

⭐⭐⭐⭐⭐
Äntligen har jag kommit igång med min hälsoresa tillsammans med GuineaPig 🥰

Daniella

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag äter bra och framförallt mår bra. Ni har gjort mitt liv till det bättre och jag rekommenderar alla att börja sin tränings/hälsoresa här.

Lukas

ALLT ÄR REDO

Därför Vågar Ni Testa Något Nytt

Vore det inte skönt att kunna testa något nytt helt utan risk? Det tycker vi. Därför erbjuder vi 100% Nöjdhetsgaranti på våra konsultationer till alla era anställda.

Så Får Ni Med Er Hela Organisationen

Finns det något tråkigare än att försöka få med alla på tåget och misslyckas? Vi har förberett allt material ni behöver för kommunikation, utskick och uppföljning för ert företag och era anställda. Ni behöver bara ladda hem vårt material och trycka på "SKICKA", så kan vi sköta resten.

Så Blir Det Mer Än En Punktinsats

Har ni redan provat en stegräkningstävling som först gav resultat men snart rann ut i sanden? Att jobba kontinuerligt och långsiktigt är kanske den största utmaningen inom friskvård. Därför lägger vi en stor del av vårt fokus på uppföljning och åtgärder. Era anställda kan få personlig uppföljning i form av löpande konsultationer, från egen ficka eller sponsrat av ert företag.

Vi är redo!

ÄR NI REDO?

Vi hjälper ert företag och era anställda hela vägen. Från startpunkt till mållinje.

KOM IGÅNG