GuineaPig

Vårt Mål

Att säkerställa ett sunt liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar.

På GuineaPig vill vi hjälpa människor med sin hälsa, fitness och wellness. Detta sammanfattas i SDG (Sustainable Development Goal) nr. 3 från FN:

“Att säkerställa ett sunt liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar.”

Om du vill arbeta med oss på detta uppdrag kan du göra det på tre enkla sätt:

1. Arbeta för att förstå och förbättra din egen hälsa och fitness, samt arbeta för att hjälpa dina nära och kära med deras hälsa och fitness. Vi arbetar hårt på GuineaPig för att hjälpa dig att göra detta.

2. Bli en partner till GuineaPig för att erbjuda dina produkter och tjänster inom hälsa och fitness på vår marknadsplats.

3. Kom och jobba med oss på GuineaPig! Vi behöver all hjälp vi kan få för att uppnå vårt uppdrag.

Vi ser fram emot att se vilken väg du väljer.

GuineaPig

Vår Vision

Att bygga världens bästa affär för hälsa, fitness och wellness.

På GuineaPig bygger vi världens bästa affär för hälsa, fitness och wellness. Vår Startup föddes ur Chalmers Entreprenörsskola på Chalmers Tekniska Högskola. Idag är vi en del av Chalmers Ventures acceleratorprogram och arbetar för att växa vår marknadsplats varje dag. Om du tror på vår vision och vill arbeta med oss som praktikant, uppsatsskrivare, anställd, partner eller investerare, då vi vill gärna prata med dig! Ta kontakt via telefon, e-post eller vår chatt så återkommer vi till dig så snart vi kan. 

Problemet

Att säkerställa ett hälsosamt liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar.

Lösningen

Att bygga världens bästa affär för hälsa, fitness och wellness.

Teamet

Vi är ett team av ingenjörer med en djup personlig passion för hälsa, fitness och wellness. Vi arbetar med världsledande universitet och investerare för att nå vår vision tillsammans.

GuineaPig

Vår Historia

Från Chalmers Tekniska Högskola till världen.

På GuineaPig är vi en del av ett nytt och spännande initiativ från Chalmers Tekniska Högskola. Chalmers tar nu sitt nästa viktiga steg i sin positionering som ett ledande entreprenörsuniversitet. Chalmers kallar detta initiativ Entrepreneurship. By Chalmers. Under denna rubrik visar Chalmers sin styrka inom entreprenörskap och bjuder in till fortsatt samarbete. Chalmers vill genom sitt initiativ möta samhällets utmaningar i framtiden och ytterligare stärka regionens konkurrenskraft och position inom entreprenörskap.

Y Combinator

Startup School

Vill du höra mer om oss? Kontakta oss idag!